Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
mobilització

Veïns d'Escaldes recullen signatures contra l'heliport

Alguns establiments van reunir fins a una trentena de firmes en un matí
Un grup de veïns d’Escaldes-Engordany ha iniciat una campanya de recollida de signatures en contra de l’heliport que el Govern construirà al costat de la instal·lació de FEDA, a Encamp. Els veïns van repartir ahir al matí fulls de firmes a diversos establiments de tota la parròquia d’Escaldes-Engordany en protesta per les molèsties que provocarà el sobrevol dels helicòpters a les dues parròquies de la vall central.
Alguns ciutadans van narrar que durant el cap de setmana un grup de veïns els van demanar que firmessin el manifest. Un veí d’Engolasters va relatar que va decidir donar-hi suport perquè “estic al
  • #17 Cakkadets
    (04/04/17 19:47)

    La protesta i recollida de signatures s'ha fet masa tard,potser els d'Escaldes pensaveu que el Cap.Sr.Marti no el posaria a La Parròqia,(tant aprop)ara no teniu cap més opció que aguantar-vos. A i torneu a votar DA.

    Respondre
  • #16 dand
    (04/04/17 19:01)

    primera legislatira de DA amp el patapou i era una iniciativa completament privada amb cost 0 per a les arques publiques.... 2017 heliport als pressupostos del estat i peti qui peti.... igualment que la mega plataforma parquing de soldeu per a la copa del mon, projecte de un grup hoteler que acaba costant 30 millions a les arques publiques.... em serio que andorra es pot permetre això solament per un cap de setmana? en serio que estem disposats a "molestar"amb sorolls a tota la poblaciò per tindre un aeroport tan centric??? o la gent no fa 20 minutets de cotxe desde els aeroports als nuclis urbans?? perque a andorra en 20 minuts casi estem de punta a punta del principat

    Respondre
  • #15 Interessos espuris
    (04/04/17 18:40)

    Eurocop Ter va dir..
    En la meva opinió no ens cal cap heliport a la zona poblada, la pèrdua de qualitat de vida per impacte acústic, per risc d'accidents i d'incendis, no ens compensa a la majoria de la població de la vall central, total per a que quatre pijoprogres (d'aquí i de fora, polítics inclosos), per fardar, volen poder explicar que ells volen més alt que la resta de plebeus. No serveix per a res més, doncs el guany de temps de porta a porta, avui dia no compensa.  O potser és que..., n'hi ha que compten amb que alguns puguin continuar utilitzant els helicòpters per captar diners il•lícits d'amagatotis, com semblaria ser que ja ha succeït en el passat, i actualment està investigant la justícia espanyola???  

    Respondre
  • #14 Eurocop Ter
    (04/04/17 17:56)

    Cal un heliport a Andorra? That's is the question!

    Respondre
  • #13 Ricard Farrero
    (04/04/17 17:31)

  • #12 Sonia
    (04/04/17 15:44)

    On es pot anar a signar??? També podria enviar-se per les reds socials, no???

    Respondre
  • #11 GAD
    (04/04/17 15:04)

    Ja es veia venir ! Normal ! un helicópter fa molt soroll: Més de 120 decibels ! tothom es desperta ara ! costa ben poc anar a internet i mirar. És una cosa sabuda. Un día un helicòpter va aterrar prop d´una casa per motiu d´urgència a França i totes les finestres van trencar-se per la vibració ! No us imagineu el soroll, amplificat per les muntanyes, que fa un helicòpter ! Una altra cosa: vist el cost de manteniment, penseu que és útil ? Jo penso que més aviat serà un joguet de luxe per els polítics !

    Respondre
  • #10 Josep
    (04/04/17 13:57)

    On es pot firmar? Alguna adreça web per informar-se de la petició?

    Respondre
  • #9 Joan
    (04/04/17 13:03)

    Heliport a La frontera !!!!!

    Respondre
  • #8 Pako Temprado
    (04/04/17 11:30)

    Demanaria si us plau que es faci una prova amb els helicòpers sobrevolant l'espai aeri dels veïns durant una setmana i després que aquests es pronunciïn sobre si causen molèsties o no. Jo ho tinc clar. NO ROTURND A L'HELIPORT AL COSTAT DE FEDA.

    Respondre
Veure’n més
17
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts