Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detenen un resident implicat en la mateixa trama que el duaner

La policia el va arrestar dimarts passat a Escaldes a petició de les autoritats judicials franceses
La policia va detenir dimarts passat a Escaldes un home resident de 31 anys pels presumptes delictes de corrupció i contraban de tabac. La detenció responia a una petició de les autoritats judicials franceses que havien emès una ordre d’arrest internacional amb la voluntat de sol·licitar l’extradició de l’home. Segons va confirmar la policia, el resident estaria implicat en la mateixa trama de contraban que el duaner gal arrestat ara fa uns dies i que actuava en connivència amb alguns establiments del Pas de la Casa que li subministraven el producte. Aprofitava els avantatges de la seva feina –manca de
  • #2 Jorge
    (04/04/17 16:40)

    Hi han botigues o comerços que romanen tot el dia buides de clients, no hi ha mai ningu. Com es pot entendre quin es el seu " modus vivendi", perdre diners?.I el mes greu, qui passa el control d'aquestes botiques obertes al public i especialitzades nomes en tabac. 

    Respondre
  • #1 Coquito
    (04/04/17 08:20)

    Teniu la "Guilla" dintre el galliner. Busqueu bé aquí dintre i comenceu per rentar casa vostra, això és el que faria la gent decent. Tants camions i càmpings cars que van caure fa cosa d'un any, no és poden carregar, sense la vista "grossa d'alguns"(per dir-ho finament). Hauríeu d'indagar o us haurieu de preguntar sobre l'últim camió que van agafar les autoritats espanyoles a la mateixa duana espanyola.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts