Detingut per utilitzar les targetes de l'empresa per a despeses personals

L'home, de 32 anys i resident, ja no treballava per a la companyia víctima de l'estafa

La policia arresta en diferents intervencions tres joves per injuriar i amenaçar els agentsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres passat a Escaldes-Engordany un resident de 32 anys com a pressumpte autor d'estafa per haver emprat, pressumptament, i de manera il·legitima unes targetes client d’estacions de servei que pertanyien a dues empreses en les que havia estat empleat. Amb aquestes hauria adquirit benzina i altres productes per a ell mateix d’un valor global aproximat d’uns 1.500 euro, segons ha informat avui el cos d'ordre en el comunicat setmanal de detencions.

També per un delicte contra el patrimoni, dijous a la tarda a Escaldes es va arrestar un home no resident de 54 anys com a presumpte autor de furt d’una bicicleta valorada en més de 5.000 euros poc després que se l'hagués endut de la via pública.

Pel que fa a les alcoholèmies, entre dimarts i ahir la policia va enxampar set conductors amb taxes positives d'entre 1,09 i 2,20 gr/l. D'entre tots ells destaca el cas d'un home no resident de 23 anys que va ser detingut dimars a les 22.00 hores per donar un positiu d'1,65 gr/l i que, vint-i-quatre hores més tard va tornar a ser controlat per la policia amb una taxa d'alcoholèmia superior (1,70 gr/l) i havent crebantat la privació judicial del seu permís de conducció.

D'altra banda, a Arinsal i al Pas de la Casa hi va haver dues detencions (una dimarts a la nit i l'altra divendres a la matinada) per possessió de drogues. En el primer cas, el cos d'ordre va arrestar un home resident de 21 anys, qui en l’àmbit d’un control rutinari es troba en possessió d’1,9 grams de MDMA (èxtasi), mentre que en el segon, també durant un control rutinari, es va detenirun home no resident de 21 anys, trobat en possessió de 1,1 grams d’estupefaent ketamina.

tracking