Un mort en un xoc frontal a la carretera N-145

La persona que ha perdut la vida és J. M. A, empresari lauredià de 44 anys, que viatjava en un vehicle andorrà amb les dues filles de 9 i 12 anys, ferides de gravetat

Els efectius treballant en el lloc de l'accident.Cintia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un xoc frontal entre dos vehicles a la carretera N-145 entre Andorra i la Seu d'Urgell ha causat un mort i quatre ferits greus.El Servei Català de Trànsit ha rebut a les 17:51 l'avís d'un accident en què s'han vist implicats un Seat Panda amb matrícula andorrana i un tot-terreny amb plaques espanyoles, al quilòmetre 3 de la via. Entre els ocupants del vehicle andorrà hi ha la persona que ha resultat morta i dos dels ferits greus.

La persona que ha perdut la vida és J. M. A., de 44 anys, empresari lauredià i que viatjava amb les dues filles menors d'edat, de 9 i 12 anys d'edat, que han estat traslladades una a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i l'altra al Parc Taulí de Sabadell.

Els dos ocupants del tot-terreny, un home i una dona, també han quedat ferits menys greus i han ingressat a l'Hospital de la Seu d'Urgell.

Semblaria que un dels vehicles ha envait el sentit contrari tot i que les causes del xoc encara s'estan investigant.

La calçadaha quedat tallada en els dos sentits de la marxa durant prop de dues hores. La circulació s'ha reestablert cap a les 19.45 hores, però han continuat les retencions, d'uns cinc quilòmetres en els dos sentits de la marxa, segons han informat des del Servei Català de Trànsit. L'Àrea de Mobilitat del Govern, mentre han durat el tall de la via, ha recomanat sortir del país per França.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat cinc patrulles dels mossos d'esquadra, sis dels bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i dos helicòpters del servei d'emergències mèdiques i una ambulància dels bombers d'Andorra.

Els efectius treballant en el lloc de l'accident.

tracking