TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

sanitat

Assandca engegarà una campanya sobre la detecció precoç del càncer de mama

L'entitat invertirà els diners recaptats per Mamapop en l'edició d'uns tríptics amb imatges sobre possibles símptomes de la malaltia

Assandca engegarà una campanya per conscienciar sobre la detecció precoç del càncer de mamaM.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) engegarà aviat una campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la detecció precoç del càncer de mama, i ho farà amb l'ajuda de la recaptació de l'espectacle Mamapop. Avuiha tingut lloc l'acte d'entrega d'un xec de 5.000 euros per part de Mamapop a Assandca, que els invertirà en l'edició d'uns tríptics amb imatges sobre possibles símptomes de la malaltia.

El president d'Assandca, Josep Saravia, ha explicat que també aprofitaran aquests diners per invertir-los en el programa de transport sanitari que trasllada els malalts a Espanya per poder rebre el tractament, i es treballa també per poder desplaçar-se a França.

Des de l'organització de l'espectacle s'han mostrat molt satisfets perquè han superat força les expectatives previstes, i per tant no dubten que hi haurà una segona edició, tot i que no han volgut avançar la temàtica.

tracking