Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

Liberals d'Encamp denuncia que el cònsol fa de topògraf

Torres manifesta que no és il·legal i que les activitats són compatibles
El comitè parroquial de Liberals d’Andorra d’Encamp va denunciar ahir que el cònsol, Jordi Tor­res, realitza “activitats particulars en horari laboral i amb tota seguretat remunerades”, segons un comunicat que va enviar ahir i en el qual va adjuntar fotografies. En concret, els liberals van manifestar que Torres va realitzar tasques de topògraf al centre d’Andorra la Vella en plena jornada laboral. Els liberals van manifestar que “el càrrec de cònsol major s’entén a ple temps i per aquest motiu ja rep una remuneració superior a la resta de consellers” perquè “dediqui tot el seu temps a la par­ròquia d’Encamp”.
El
  • #22 Víctor
    (23/03/17 19:17)

  • #21 Compost
    (23/03/17 19:06)

    Víctor va dir..
    Un funcionari pot fer de conseller mentre no sigui a ple temps, igual que un privat. El que no pot és exercir de consol a la vegada que de funcionari perque la dedicació i el salari s'entenen que són els propis per a una dedicació a ple temps. Veus com és de fàcil la diferència?

    Respondre
  • #20 Troguet el primer
    (23/03/17 18:14)

    A les properes comunals els liberals han obert la caixa de Pandora. Preguntes a tots els candidats sobre si és vendran empreses i societats o plegaran d'on sigui si són elegits. Troguet el primer. Ja tarda a dir que ell s'ho vendrà tot si es consol. 

    Respondre
  • #19 Hipocresia malintencionada
    (23/03/17 17:40)

    El consol d'Ordino pot tenir una empresa, cobrar beneficis i fins i tot optar a concursos públics i guanyar milers i milers d'euros cada mes. Josep Pintat quan era consol liberal vuit anys encara va guanyar molt més amb les desenes de societats i empreses que té. Aquests si i el topograf no. Perquè està al carrer? Perquè cobra un salari? El denunciant troguet que digui públicament que vendrà o regalarà l'empresa si es consol. Molt més greu. Amb els busos concursos públics i mil afers amb administracions públiques. Incompatibilitat. D'acord. A tothom. Que no es vagin a la política els funcionaris però per ser legals que s'acabin les excedències per estar en igualtat amb la privada. Que tothom si es elegit amb sou a temps complet plegui de tot i s'ho vengui tot. Quan acabi ja refara la seva vida com pugui. 

    Respondre
  • #18 Víctor
    (23/03/17 16:08)

    Un privat no pot exercir de cònsol i de privat al mateix temps perquè no és ètic, etc. I un funcionari pot fer de funcionari, de conseller, etc.??? Svp que algú m'expliqui on està la diferència...

    Respondre
  • #17 Gaby
    (23/03/17 15:29)

  • #16 Estadi comunal
    (23/03/17 15:23)

    Ole tu!, l''etica dels que fan la foto o la del Sr. Consol seran questionables tot el que volgueu d'un costat o de l'altre..pero el color polític retratat amb semàfor i editorial inclosa no tenen desperdici per veure alló del poder que tenen els mitjans! Salutacions i aviam si marxen aquests taronjetes ràpid!

    Respondre
  • #15 Divergent
    (23/03/17 14:38)

    Que barbaritat i jo que pensava que els polítics estan per servir al poble i no per es serviren del poble, en aquest cas UL i Liberals són un exemple ....... !!!! A NO SEGUIR.

    Respondre
  • #14 Money
    (23/03/17 13:30)

    Si el poble vota un cònsol major a dedicación a ple tempsPer gestionar el comú i per buscar solucions a l actual situacio dolenta del poble. I aquest cònsol es dedicar professionalment de taxista.. i m el trobo per Andorra d'en de taxi un dia laboral.Pues no tu trobo normal i poc ètic potser és legal.Però si cobra un sou una nòmina a pla temps és per fer de cònsol.No tu trobo correcte ni ètic.

    Respondre
  • #13 Quan cobra de cònsol?
    (23/03/17 13:12)

    Què no cobra prou per fer de Cònsol? Jo crec que amb una mitjana de gairebé 5.000€ mensuals que els hi paga el poble, prou podria dedicar-se exclusivament a la feina. Això que només hi podran anar els rics a fer política fa riure, pq amb els salaris actuals de cònsols més el que cobren de les seves professions ja són molt rics i a costa dels impostos que paguem el poble! una vergonya que es vulgui defensar el que èticament és imperdonable.

    Respondre
Veure’n més
22
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts