Justícia

El TC rebutja el recurs d'empara contra el concurs de busos de la Interurbana

El TC rebutja el recurs d'empara contra el concurs de busos de la InterurbanaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Constitucional va desestimar el recurs d’empara presentat per la Cooperativa Interurbana de Busos, SA al plec de bases del concurs de la línia regular d’autobusos, segons la resolució que es va publicar ahir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

La companyia de busos va presentar una demanda a la Batllia perquè considera que el plec de bases no dona una seguretat jurídica ni econòmica a les empreses a l’hora de presentar les propostes. Per l’empresa de busos, un dels punts de la discòrdia són les tarifes. La Cooperativa Interurbana va fer la demanda al novembre, però la Batllia no ha resolt al respecte. Per això, l’empresa va presentar un recurs d’empara al Tribunal Constitucional contra “la inactivitat de la Batllia”. En aquest context, la companyia va al·legar que no tindria sentit que la justícia resolgui després que s’hagi licitat el concurs.

Per la seva part, el ministeri fiscal va reclamar la inadmissió a tràmit del recurs d’empara perquè no hi ha cap urgència en el pronunciament d’aquesta causa. A més, va defensar que la Cooperativa Interurbana no va presentar cap incident de nul·litat contra l’eventual omissió de la Batllia i, per això, encara no s’ha esgotat la via jurisdiccional ordinària.

tracking