Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

SDP acusa Govern de “fer poc” per l'acord amb la UE i alerta del perill d'alentiment

Sílvia Bonet i Víctor Naudi al Consell General.

SDP acusa Govern de “fer poc” per l'acord amb la UE i alerta del perill d'alentiment

Sílvia Bonet i Víctor Naudi al Consell General.

Fernando Galindo
Actualitzada 22/03/2017 a les 06:41
SDP acusa el Govern de “fer poc” per avançar en les negociacions per a un acord d’associació amb la UE i demana al líder de l’executiu, Toni Martí, que agilitzi el procés. El conseller general Víctor Naudi va denunciar ahir que “el Govern no està fent el que caldria” i va assegurar que “s’està fent poc i el que es fa no s’explica”. En aquest sentit, va assegurar que “correm el perill que el Govern alenteixi les negociacions”.
Naudi va lamentar el “gran desconeixement” que hi ha envers les tasques que s’estan desenvolupant a l’entorn de l’acostament a Europa i va criticar que “no es recullen les inquietuds de la ciutadania”. “Aquesta tasca de recollir propostes no s’ha fet o s’ha fet de manera tardana i discreta”, va remarcar, concloent que “les negociacions no s’estan fent en les millors condicions”. En la mateixa línia, el secretari d’organització del partit, Joan Marc Miralles, va manifestar que “quan més temps passi” sense acord d’associació “més problemes tindrem amb l’obertura econòmica”.
Naudi i Miralles van denunciar ahir en roda de premsa la manera com l’executiu està gestionant la reforma de la llei de competències i transferències. El parlamentari va deplorar que “se’ns ha presentat una reforma molt avançada i on ja hi ha un acord amb els comuns”, fet que a parer seu “deixa molt poc marge de maniobra al Consell General”. Tot i així, realitzaran aportacions al debat en la línia de demanar un canvi en el model competencial.
Etiquetes
  • #1 Jakin
    (22/03/17 08:02)

    No soc Socialista i de lluny, però tenen raó. DA és GLOBALMENT un desastre per Andorra ! Ens porten a la ruïna ! 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts