Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
reportatge

L'arrel del plat andorrà

La Fundació Alícia ha realitzat un estudi de la gastronomia andorrana i conclou que té cinc elements bàsics: els productes del bosc, el camp, el riu, la tradició de les cases i el comerç. Això s’adaptarà als restaurants de Grandvalira.
L’essència de la cuina andorrana. Això és el que ha buscat la fundació Alimentació i Ciència (Alícia), que van fundar el prestigiós cuiner Ferran Adrià i Valentí Fuster. El resultat és que la cuina del Principat es compon bàsicament de cinc elements: els productes del bosc, del camp, el riu, les cases i el comerç, va explicar en una roda de premsa Marc Puig-Pey, responsable de cuina de Fundació Alícia.
Del bosc venen productes com els ceps, els fruits secs o silvestres. Del camp, els productes ramaders, agrícoles o derivats, com ara els làctics; del riu, la truita; de les cases,
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477