Inundació i tall d'aigua a la capital per un tub foradat

La falta de subministrament va afectar 21 blocs al voltant del comú fins a les dues de la tarda

Inundació i tall d'aigua a la capital per un tub foradat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entorn del comú d’Andorra la Vella es va inundar ahir pels volts de les deu del matí després que “uns operaris que feien una rasa davant l’oficina de Vall Banc toquessin un tub i provoquessin un rebentament”, segons va explicar la cònsol de la capital, Conxita Marsol, i obligués a tallar el subministrament d’aigua per a 21 edificis entre la plaça Príncep Benlloch i el número 8 de l’avinguda Meritxell fins a les dues de la tarda. La mandatària va indicar que el forat es va fer en una zona on l’aigua porta molta pressió i això va provocar que en sortís “de manera molt important fins que els nostres operaris no han pogut tancar”, ja que va precisar que per la forta pressió tampoc no es pot tancar de cop perquè llavors “hi ha perill que se’t rebenti en un altre lloc i s’ha d’anar tancant a poc a poc”.

Les conseqüències del trencament de la canonada van ser més visibles per la particularitat de la zona, davant el comú de la capital, on Marsol va comentar que el paviment fa una mica de forma i això va provocar que es formés “una piscina, però per sort no hi ha hagut cap conseqüència, ha anat just però no ha entrat a cap edifici”. El problema es va solucionar quan els operaris comunals van poder tancar l’aigua i obrir les arquetes per facilitar l’evacuació de l’aigua acumulada i es va poder normalitzar el trànsit a tota la zona afectada.

Després es va treballar per reparar el tub afectat i els 21 edificis sense subministrament d’aigua van recuperar el servei abans de les dues de la tarda.

Inundació i tall d'aigua a la capital per un tub foradat

tracking