Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Tres detinguts per desobediència i resistència als agents de polica

El cos va arrestar ahir al matí una dona a casa seva després de rebre l'avís pels sorolls que se sentien
Un agent de policia patrullant pel carrer.

Corts suspèn un any un policia per revelar informació secreta

Un agent de policia patrullant pel carrer.

Fernando Galindo
Actualitzada 20/03/2017 a les 13:24
La policia ha informat que durant la setmana passada va haver d'arrestar tres persones com a presumptes autores de desobediència, resistència i injúries als agents de policia. La primera va ser dimecres a la nit al Pas de la Casa quan va ser detingut un home no resident de 30 anys després que els agents s'interessessin pel seu estat perquè estava estirat a la vorera i aquest reaccionés de manera "desproporcionada" envers els efectius. La segona va tenir lloc dijous també al Pas de la Casa quan un home no resident de 23 anys va causar un aldarull d'ordre públic i quan els agents el van voler controlar aquest va tenir una reacció violenta. La tercera, ahir al matí a Andorra la Vella, és d'una jove resident de 20 anys després que aquesta tingués "una actitud grollera i agressiva" envers els agents que es van desplaçar al domicili avisats pel soroll.

A més d'aquestes, la policia ha fet deu detencions més durant la setmana passada. Una d'aquestes és la d'una dona resident de 49 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic. Era objecte d'una ordre de recerca judicial amb detenció per un presumpte delicte major d'ús fraudulent de targeta de crèdit.

Dissabte a la matinada a la Massana un home resident de 23 anys va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i contra la seguretat col·lectiva. Els agents van trobar que portava una petita quantitat de metamfetamina (0,2 grams) i una cigarreta confeccionada amb marihuana. Presumptament, conduïa sota l'efecte de drogues.

Quatre homes més van ser detinguts com a presumptes autors de delictes contra la funció pública i contra l'administració de justícia. Tres d'ells eren objectes d'una suspensió del permís de conduir i el quart era objecte d'una expulsió governativa. 

Finalment, quatre homes més van quedar arrestats per conduir sota els efectes de l'alcohol durant la setmana passada. Dos d'ells havien causat un accident de trànsit amb danys materials, un altre va ser detectat en un control rutinari i un quart portava el cotxe amb una taxa de 2,05 g/l. 
Etiquetes
  • #1 Repressiò sense educaciò.
    (20/03/17 17:15)

    Algú s'ha preguntat per què no es respecta a la Policia? Perquè setmana rere setmana passa el mateix? O el perquè les noves generacions no respecten ni a pares, tutors, professors i menys als policies? I encara més, detenir aquestes persones és una solució perquè no passi més?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts