Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
fiscalitat

Almenys dos estats trauran Andorra de la llista de paradisos fiscals el 2017

Saboya assegura que “podrem tenir notícies positives” de dos països i recorda que Portugal podria ser el tercer
Cinc dels deu estats membres de la Unió Europea (UE) que el juny del 2015 consideraven Andorra com una jurisdicció no cooperant en matèria fiscal i que van incloure el Principat en la seva llista de paradisos fiscals, ja l’han eliminat d’aquesta relació. En la darrera actualització de la llista, publicada a la pàgina oficial de la Comissió Europea relativa a la bona governança fiscal en el món, són Croàcia, Grècia, Lituània, Polònia i Portugal els estats membres de la UE que encara consideren Andorra un paradís fiscal. Segons el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, aquesta relació es reduirà en
  • #6 Un pessimista és un optimista informat
    (20/03/17 20:01)

    Saboya assegura que "podrem Tenir notícies positives"? llavors és que ens queden dos telediaris...Saboya no pot assegurar res, no es troba ni tan sols un sustitut per aquest home i podem afirmar coses?

    Respondre
  • #5 For Sale
    (20/03/17 11:25)

    Estem en la mateixa llista que els paìses "Porcs" o "Pigs" com es diu vulgarment als països de tercera categoría.Per això hem venut la nostra sobirania a la UE?

    Respondre
  • #4 Arnold
    (20/03/17 10:42)

    i de que ens serveix aixo?? A les noticies espanyoles i catalanes ens continuen acusan de paradis fiscal i ens desprecien tota l'estona... Bastant cansat... El dia q sigui cap de govern XD   posare una base militar dels EEUU a andorra i espanya i França a callar i a acatar!!

    Respondre
  • #3 Mario Draghi
    (20/03/17 09:32)

    El desmunti de les economies independents obeeixen a un pla globalitzador en el qual el control sobre les economies mundials serà la clau.Ara, la gent estem a mercè de les grans corporacions multinacionals,en aquest moment, els globalistes estan absorvint a països com Grècia, Espanya, Portugal, Andorra i altres països a Europa, després que van prendre el control amb èxit dels Estats Units, Mèxic, Canadà, la major part de l'Orient Mitjà, Oceania i gran part d'Àfrica a través dels seus governs i presidents titelles.

    Respondre
  • #2 Vassalls
    (20/03/17 08:35)

    A més de conquistats i després de perdre la nostra sobirania econòmica, estem contents que "Grècia" ens doni el vistiplau .... això ja és l'últim ....En fi, ens queda el joc,l'alcohol, els casinos i el vici.

    Respondre
  • #1 Boaz, Jakin, Shibboleth et MacBenack
    (20/03/17 07:25)

    La millor notícia positiva seria que DA marxi definitivament ! 

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts