En marxa una aplicació informàtica per combatre l'assetjament

L'Escola de Segona Ensenyança d'Encamp ha posat en funcionament l'eina, a la qual tenen accés els alumnes des de la tauleta

L'entrada de l'escola de Segona Ensenyança d'EncampANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Escola de Segona Ensenyança d'Encamp ha posat en marxa una prova pilot per detectar casos d'assetjament escolar que consisteix a posar a disposició de l'alumnat una aplicació informàtica a la qual podran accedir des de les seves tauletes tàctils. Aquesta eina ha estat creada per Andorra Telecom, i pretén facilitar el diàleg entre els alumnes que pateixen assetjament i els responsables de l'escola perquè es converteixin en canals d'ajuda.

El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha explicat que es tracta d'una eina “molt participativa” que estarà en funcionament durant els propers mesos, i un cop transcorreguts es valorarà la seva eficiència i es decidirà si val la pena implantar-la en la resta de centres.

El Consell de Ministres també ha anunciat aquest dimecres la convocatòria dels exàmens de batxillerat professional, que tindran lloc del 12 al 20 de juny al Centre de Formació Professional d'Aixovall.

tracking