Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Veus contra el càncer

Una cua que anava des de la porta de la sala gran del Centre de Congressos fins a la plaça del Poble ja feia augurar l’èxit de l’espectacle. La primera edició del concert de Mamapop va fer cantar i ballar des dels més petits fins als més grans. També les cares més conegudes del país. Tot per una bona causa: la lluita contra el càncer de mama. “No ens esperàvem tan bona acollida”, va admetre just abans de començar el president d’Assandca, Josep Saravia, que es va mostrar convençut que els beneficis del concert els ajudarien a finançar els desplaçaments
  • #3 Toni
    (13/03/17 11:07)

    Els consellers, sindics i subsindics, menys ballar i més treballar. El Consell General, Govern i directius de les parapubliques s'han tornat en la Jet Set que no teníem. Consell de preguntes i a votar Lleis amb la copa de xampany francès a la mà si us plau.

    Respondre
  • #2 Conte
    (12/03/17 12:30)

    Realment semblem estúpids no, lo siguiente 

    Respondre
  • #1 Dani
    (12/03/17 10:25)

    Per moltes carreres solidàries i balls solidaris, i per molts diners que donem, el Càncer segueix augmentant cada dia més, l'únic que estem fent és conformar-nos i acceptant que hem de morir de càncer, ia sobre ho celebrem ballant.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts