Treball

La direcció de FEDA nega el mal clima denunciat pels delegats

Des de la parapública argumenten que els resultats de l’enquesta sobre l’ambient laboral són d’ús d’intern, però que es debatran al Consell General.

La direcció de FEDA nega el mal clima denunciat pels delegatsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de FEDA va negar ahir que hi hagués mal clima laboral, tal com havien afirmat el dia abans els dos delegats de personal de la parapública. “Són coses molt subjectives”, van dir fonts de la direcció de la companyia que van preferir preservar l’anonimat. També van destacar que hi ha treballadors que no estan d’acord amb les declaracions que van fer els delegats al Diari, en les quals manifestaven que els dar­rers cinc anys s’havia creat un mal clima laboral a FEDA que anava in crescendo.

A més, van manifestar que des de la direcció “s’han preocupat” i “estan treballant perquè les coses funcionin”. Per això, van recalcar que han preguntat l’opinió als treballadors.

En aquest context, van recordar que es va realitzar una enquesta sobre el clima laboral a la companyia. Els delegats del personal, però, van lamentar que mai els han donat els resultats d’aquesta enquesta.

Tot i així, després de l’enquesta, la direcció va organitzar tres taules (dues de treballadors i una de comandaments), que van servir perquè el personal expliqués la seva visió sobre l’ambient de la parapública i presentés possibles solucions. Després, la direcció també va organitzar una reunió amb tots els treballadors. És per això que des de la direcció ressalten que aquests processos participatius amb els treballadors han servit per extreure un pla d’acció, que ara es començarà a aplicar per millorar el funcionament de l’empresa. Aquest pla preveu diverses accions tant a curt, mitjà com a llarg termini.

Els delegats, però, van exposar que tot i aquests processos participatius, no els han entregat els resultats de l’enquesta. Des de la direcció defensen que les respostes “són per a ús intern”. El Partit Socialdemòcrata i la formació Socialdemocràcia i Progrés van preguntar a mitjan febrer sobre l’ambient laboral de FEDA. Per això, la direcció va defensar que els resultats de l’enquesta es debatran al Consell General.

tracking