Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
immobles

Govern adjudica la coberta de l'edifici Interceus

Actualitzada 10/03/2017 a les 06:41
El consell de ministres va aprovar aquesta setmana l’adjudicació definitiva de la subhasta pública de la coberta de l’edifici Interceus, propietat del Govern. Concretament, el guanyador ha estat la societat BDS Portal SLU per un import de 166.013,97 euros, i segons es va detallar des de l’executiu es tracta de l’únic postor que va participar en la licitació que es va dur a terme dilluns passat.
La terrassa de l’edifici Interceus, situat a l’avinguda Príncep Benlloch de la capital, té una superfície de 593,20 metres quadrats. L’import de venda mitjançant la subhasta coincideix amb la taxació pericial que acredita el valor de la propietat.
Amb la conclusió d’aquest procés es procedeix a tancar un afer que té el seu origen al 27 d’abril del 1994, quan el Govern va comprar aquesta propietat en contrapartida d’una ocupació indeguda que s’havia fet del terreny, que era propietat de l’executiu i que actualment correspon a la zona escolar de Ciutat de Valls i del Roc. La subhasta es va realitzar després de l’acord del Govern del 25 de gener, i una vegada el Consell General va haver declarat l’alienabilitat d’aquesta coberta en la sessió que va dur a terme el 12 de gener passat.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts