Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Som Com Som denuncia una pintada LGBTIfòbica al Parc Central

El col·lectiu ha posat en coneixement del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior i del comú d'Andorra la Vella la pintada que "incita als delictes d'odi"
La pintada que ha aparegut avui a una paret del Parc Central

La pintada que ha aparegut avui a una paret del Parc Central

La pintada que ha aparegut avui a una paret del Parc Central

Som Com Som
Actualitzada 09/03/2017 a les 13:32
L'entitat Som Com Som ha denunciat a través de les xarxes socials una pintada amb contingut LGBTIfòbic que ha aparegut en una paret del Parc Central d'Andorra la Vella. El col·lectiu considera que "incita els delictes d'odi" i per aquest motiu ha posat en coneixement del Ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior i del comú d'Andorra la Vella de l'existència de la pintada. 

El president de l'associació, Carles Perea, ha demanat al comú que esborri la pintada:
   
 
Etiquetes
  • #10 Virtus
    (10/03/17 07:45)

    Les coses  que hauríem de controlar son les pintades sobre les parets que cada dia dia n'hi han més ! Quant al contingut d'aquesta pintada, si paso al davant, no n'assabento del que és ! Moltes persones no saben el que és SOM COM SOM. La discreció en coses marginals és la millor manera de fer-se oblidar !

    Respondre
  • #9 Premsa groga
    (10/03/17 01:28)

    Quina xorrada! És una marranada feta per un prepúber o adolescent i ja surten a titllar-ho d'atac homòfob. Jo aquí llegeixo en vertical:"Nata amor 2 noies" i després un altre "graciós" ha afegit en lectura horitzontal les inicials "LGTB" i ha empastifat la "N". Que una associació es defensi, ok, és el seu paper. Però que els mitjans de comunicació tractin una empastifada a una paret com una notícia i creïn polèmica al voltant, em sembla un despropòsit. Inclús  RNA, un mitjà públic que paguem entre tots ha tingut que fer els seus comentaris i entrar a debat. Amb tot el respecte pel col·lectiu LGBT, totalment respectable, crec que aquest tipus de declaració per part dels seus representants només aconsegueix descredibilitzar-los.

    Respondre
  • #8 Joan Pau
    (09/03/17 22:36)

    I qui paga que l'esborrin? A mi no m'agraden moltes coses i no demano a l'estat que gasti en arreglar-ho

    Respondre
  • #7 Han
    (09/03/17 21:38)

  • #6 Pepe
    (09/03/17 20:34)

    Esto del delito de odio es una forma de ir contra la libertad de expresion de aquellas personas q no comulgan con ellos. Parece ser q odiar ya no es un derecho. Uno tiene todo el derecho a ser gay pero no existe el derecho a criticarlo bajo el eufemismo de delito de odio.Antes se atentaba contra la seguridad del estado y ahora se dice delito de odio. 

    Respondre
  • #5 Pepito
    (09/03/17 19:57)

    Quins comentarios!!!!A mi em fan escriure sense ganes

    Respondre
  • #4 pipiCan
    (09/03/17 18:50)

    I perque no presenten denuncia?  Seria el normal no?  No hi ha camares?  Que les mirin i trobaran als culpables i a tota la gent que porta els gossos sueltos quan esta prohibit. 

    Respondre
  • #3 Normalitat
    (09/03/17 18:47)

    Estic per la llibertat de tothom i respecto a la gent malgrat que no entenc                        l´homosexualitat de cap manera. Però francament, s´en parla massa dels gays i lesbianes quan de fet es tracta d´una minoritat que fa molt, massa parlar d´ella. Haurien d´ésser més discrets que poques vegades és el cas. Doncs que callin i deixin de tocar la moral cada vegada que pensen que estàn atacats. 

    Respondre
  • #2 Lobby rosa
    (09/03/17 16:24)

    Avui en dia tenim un nou tribunal de la inquisició, el del lobby Gay homosexual.

    Respondre
  • #1 Grafitti artistic
    (09/03/17 16:19)

    Quí són Som Com Som per exigir al Comú que esborri el "grafitti"? A mi, aquest grup no em representa, i crec que si els molesta, haurien treure'l ells mateixos.Estem boixos o què....

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts