x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Quotes, a debat

El ministre Espot considera que mentre no s’arribi a una igualtat entre els dos sexes es pot reservar un percentatge de llocs de feina per a dones.
És factible un sistema de quotes? Aquesta és una de les qüestions que ahir van estar al punt de mira, durant la jornada de celebració del Dia de la dona treballadora. Això implicaria que en les feines es reservés un percentatge de llocs de treball per a dones.
“Per se a mi el sistema de quotes no em sembla dolent”, va manifestar ahir el ministre d’Afers Socials, Xavier Espot, després de participar en un acte que es va celebrar a l’avinguda Meritxell per reivindicar els drets de la dona. El ministre, però, va puntualitzar que és una qüestió que s’ha d’analitzar
  • #4 Pepe
    (09/03/17 20:37)

    La igualdad es q el trabajo lo desempeñe la persona mas capaz. Dar trabajo o no en funcion de si tienes pene o vulva me parece ir en contra de la meritocracia. Una excusa para q los politicos encufen a sus queridas hijas o sobrinas no pir capaces si no por otras razones.

    Respondre
  • #3 Tresa
    (09/03/17 16:30)

    No entenc això de la igualtat, és que potser les dones i els homes som iguals?

    Respondre
  • #2 Ricard
    (09/03/17 11:08)

    Les organitzacions defensores de drets humans, partits polítics, institucions governamentals, religions, Ong 's, tots fan veure que l'home i la dona són iguals, és una manipulació del llenguatge amb un marcat caràcter ideològic. Es parla que cal ficar a les dones en política, banca, la gestió, etc. sobretot en les àrees dominades pels homes com són les ciències i enginyeries. Però una cosa que mai he sentit dir d'aquest tipus de discursets és exigir que fiquin a les dones a la àrea de recollida d'escombraries dels serveis municipals, la construcció o altres àrees on les tasques no són tan agradables o on és requerida la força física .

    Respondre
  • #1 Tintin
    (09/03/17 08:39)

    Les polítiques d'igualtat d'oportunitats tenen com a finalitat la introducció d'homes i dones al sistema de treball remunerat, aconseguint el doble de persones treballant dins de la roda econòmica.Per tant major alienació i desestructuració en la institució de la família i major abandonament dels fills a la sort de l'educació que proposi l'estat.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts