Detenen un turista que va pegar un conegut en un hotel de la capital on s'allotjaven

Detenen un turista que va pegar un conegut en un hotel de la capital on s'allotjavenFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir diumenge un turista de 43 anys que va pegar el seu acompanyant en un hotel d’Andorra la Vella, van precisar fonts del cos. Els fets van tenir lloc diumenge a un quart de quatre de la matinada, quan els dos homes van començar a discutir-se en l’establiment. Llavors, un dels dos va pegar a l’altre. Els dos turistes formaven part del mateix grup de clients, però no va transcendir si els unia un vincle d’amistat o familiar. “Eren coneguts i s’allotjaven junts a l’hotel”, van destacar les fonts policials.

Aquell mateix dia, la policia va arrestar, a les dues de la matinada, un resident de 35 anys que va agredir la seva parella al domicili que compartien a Erts, segons el balanç de detencions setmanals.

A més, l’1 de març, els policies van actuar contra un turista, de 37 anys, per un delicte contra la salut pública. Els agents van ser requerits a tres quarts de dues de la matinada perquè en un domicili del Pas de la Casa un home n’havia agredit a un altre. Al detingut li van trobar onze grams d’haixix i quatre dosis d’LSD. Així mateix, van detenir un resident de 23 anys que va patir un accident de cotxe el 28 a dos quarts de sis del matí. Quan la policia va arribar va donar positiu amb un 1,28 g/l en el control d’alcoholèmia.

tracking