Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La banda de menors cau després de robar consoles al saló del videojoc

Els adolescents es van emportar diverses PlayStation 4 i van ser identificats per les càmeres de seguretat i posteriorment detinguts
La banda de menors, encapçalada per dos adolescents de disset anys que es troben a la presó de la Comella, havia entrat en un ritme de delictes que els portava a cometre’n gairebé un diari. La sensació d’impunitat amb la qual es movien, segons fonts policials, els va portar a ser cada cop més atrevits. Entre furts i intents de furt hi havia diferents comerciants a Escaldes que els havien identificat i la policia va anar de mica en mica fent tot el dibuix dels membres del grup. La investigació estava molt avançada (fins i tot algun integrant ja havia
  • #3 Ernest
    (06/03/17 16:52)

    El cinema, els videojocs, les sèries i els dibuixos animats inciten a robar per viure al límit, l'educació paternal a desaparegut i aquest paper l'assumeix internet, l'Estat es limita a sancionar, castigar i empressonar.Amb aquest panorama cada vegada ens semblem més a la península Espanyola.

    Respondre
  • #2 HermanoMayor
    (06/03/17 13:20)

    normal. els pares tot el dia treballant per poder pagar la burrada del preu del pis i els nen sols a casa i pel carrer.... es el futuri ara a sobre l'AGIA vol fer contractes de menys de 5 anys per pujar el preu quan els hi dongui la gana... mai mes DA!

    Respondre
  • #1 Virtus
    (06/03/17 09:22)

    Aquesta joventut serà un paràsit per la nostra societat. A 17 anys, és difícil posar-los a tó perquè ja porten el vici a la sang ! 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts