Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
estacions d'esquí

Més pistes i més neu a Pal-Arinsal

El pla estratègic preveu accions en cinc anys en zones de debutants, innivació i restauració
El pla estratègic d’EMAP per dissenyar el futur de l’estació massanenca està tancat i es presentarà aquest mes en una reunió informativa al poble. No inclou grans inversions en ginys perquè es considera que no són necessaris, però “és un projecte força ambiciós i els pròxims cinc anys penso que li donarem una altra dimensió a Pal-Arinsal”, exposa Josep Marticella, director general de l’estació, per afegir que les accions passen per “seguir potenciant l’esquí familiar, l’esquí de servei, la proximitat al client i treballant molt en les nostres pistes blaves i verdes i millorant la capacitat de neu de cultiu,
  • #2 Pere
    (06/03/17 15:32)

    Que el telecadira del Coll de la Botella no sigui prioritari és un error. Es prehistòric !!!Quanta gent més s'ha de quedar atrapada durant minuts en aquella tartana? Quants morats més hauran d'aguantar les nostres cames? Quants nens més hauran de caure de la cadira ja que amb el cop no s'han pogut asseure bé !!! Recordeu que al ser una estació que preteneu que sigui familiar, molts nens esquien en aquella zona. Aquest telecadira que connecta el Coll de la Botella + Arinsal amb la zona de Pal és mereix ser prioritari, és una vergonya que aquesta relíquia estigui en servei i no en un museu.

    Respondre
  • #1 Santos
    (06/03/17 12:50)

    Dubto molt que hi hagi un pla i menys que sigui estratègic, crec que els deutes es sociabilizarán i passaran a ser deute públic.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts