mobilitat

Tancada la frontera amb França durant tres hores

Tancada la frontera amb França durant tres hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les nevades que van caure ahir van obligar a tallar la frontera per França durant prop de tres hores al matí. Segons va informar el Servei de Mobilitat, es va tancar tant l’RN-20 com l’RN-22 de dos quarts de deu del matí fins a un quart d’una del migdia. El port d’Envalira no es va tancar al trànsit però es va restringir la circulació als vehicles amb cadenes. Els equipaments també van fer falta durant la nit a Erts, Ordino i la Massana.

Pel que fa a les cues per entrar al país, es van formar fins a vuit quilòmetres de retencions a la frontera del riu Runer. Les cues, que es van allargar des de l’N-145 fins a l’entrada de Sant Julià, van durar de tres quarts de dotze del migdia fins a dos quarts de tres de la tarda. A més, també es va produir congestió tant per pujar com baixar de pistes. En el primer cas hi va haver lentitud de les deu a les onze del matí al Tarter i a Soldeu i a partir de les cinc de la tarda al Prat del Colat, a Encamp i a Canillo.

Per altra banda, Mobilitat també va informar d’un accident sense ferits que va tenir lloc pels volts de les sis de la tarda a la CG-25, a l’entrada d’Escaldes, a l’altura de FEDA, i que va ocasionar retencions durant una estona.

tracking