Abocament d'aigües residuals al riu per reparar el col·lector

La desviació es farà de dos quarts d’onze de la nit de dilluns a dos quarts de sis del matí de dimarts

La reparació del col·lector obligarà a abocar les aigües residuals al riu la matinada de dimartsGoogle maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les aigües residuals s’abocaran al riu la nit de dilluns a dimarts per poder realitzar la reparació de diversos pous del col·lector. Segons va informar ahir el Govern a través d’un comunicat, les aigües es desviaran de dos quarts d’onze de la nit de dilluns fins a dos quarts de set del matí de dimarts com a molt tard. A més, no es descarta haver de repetir l’operació durant la setmana per finalitzar els treballs.

Les tasques es faran en horari nocturn per tal de “reduir l’impacte sobre el medi”, ja que el volum d’aigua residual és menor, segons remarca el text. “Per tal de minimitzar l’impacte sobre el medi, l’horari de treball serà nocturn, ja que és quan disminueix considerablement el volum d’aigua residual”, s’insisteix, que avança que “durant la setmana es podria haver de repetir l’operació un altre dia en el mateix horari nocturn per poder finalitzar els treballs”, tot i que no precisa quin dia s’hauria de fer la desviació.

L’executiu va explicar que diversos pous del col·lector general d’aigües residuals situats a la zona del Prat Salit, a Andorra la Vella, “requereixen treballs de reparació” per “eliminar l’entrada d’aigües paràsites o aigües netes al col·lector i el seu posterior tractament a la depuradora”. En aquest sentit, va argumentar que cal desviar l’aigua cap al riu perquè “per tal de poder dur a terme els treballs es requereix poder treballar en sec, sense circulació d’aigua”.

El Govern va adjudicar els treballs de reparació dels pous a l’empresa d’obra pública i rehabilitacions Progec el mes de desembre passat.

tracking