La reparació del col·lector obligarà a abocar les aigües residuals al riu la matinada de dimarts

S'han de millorar diversos pous del col·lector general

La reparació del col·lector obligarà a abocar les aigües residuals al riu la matinada de dimartsGoogle maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diversos pous del col·lector general d’aigües residuals requereixen treballs de reparació, que es realitzaran la nit de dilluns per reduir l’impacte sobre el medi, informa el Govern. Per poder dur a terme els treballs cal desviar l’aigua del col·lector cap al riu, i per aquest motiu es farà durant les hores en què el volum d’aigua residual és menor.

El passatdesembre, el Govern va adjudicar els treballs de reparació de diversos pous del col·lector general d’aigües residuals a la zona del Prat Salit, a Andorra la Vella, a l'empresa Progec. L'objectiu dels treballs de reparació és eliminar l'entrada d'aigües paràsites o aigües netes al col·lector i el seu posterior tractament a la depuradora. Per tal de poder dur a terme els treballs, es requereix poder treballar en sec, sense circulació d'aigua, i per aquest motiu es preveu desviar l'aigua del col·lector cap al riu.

Per minimitzar l'impacte sobre el medi, l'horari de treball serà nocturn, ja que és quan disminueix considerablement el volum d'aigua residual. La desviació es començarà a les 22.30 hores del dilluns dia 6 de març, i com a molt tard finalitzarà a les 6.30 hores de la matinada del dimarts dia 7 de març. Així mateix, durant la setmana es podria haver de repetir l’operació un altre dia en el mateix horari nocturn per poder finalitzar els treballs.

tracking