TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Dos anys de presó per a un treballador que va agredir el seu cap amb una barra de ferro

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministeri fiscal va demanar ahir dos anys de presó condicional per a un treballador que va agredir el seu cap al crani amb una barra de ferro. L’acusació particular va elevar la pena fins a set anys de presó ferms en el judici que es va fer ahir al Tribunal de Corts.

Els fets van succeir el 3 d’octubre del 2013 al migdia. Aquell dia l’acusat, que ahir no es va presentar al judici, va ser acomiadat de la feina. Arran d’això, va anar a l’oficina dels seus caps, un home i una dona que són matrimoni. El cap estava d’esquena, assegut en una cadira i parlant per telèfon. Per això només va veure com una persona deixava una carta a la taula, va notar un cop al cap i es va quedar inconscient, va relatar la víctima. La dona va explicar que el treballador portava la bar­ra amagada sota una jaqueta que duia penjada al braç. Abans de propinar-li el primer cop va deixar la carta d’acomiadament a la taula i va dir que ell era culpable de la situació. L’agressor va donar-li fins a quatre cops al cap amb una barra de ferro de 55 centímetres i l’home va caure a terra. Llavors, l’acusat li va dir a la dona que també era culpable i va anar cap a ella, que es va amagar darrere un escriptori. Dos treballadors, alertats pels cops i els crits, van pujar a l’oficina i van evitar que l’agredís. A més, l’acusat duia una navalla a la butxaca.

Per tot això, el ministeri fiscal i l’acusació particular consideren que hi va haver els delictes majors de danys dolosos, un amb grau de temptativa i un altre per portar una arma il·legal. També van destacar que l’atac havia estat amb traïdora, i l’acusació particular va assegurar que hi va haver un intent d’homicidi. Un psicòleg va dir al judici que l’acusat va patir un atac transitori pel que va sentir quan li van comunicar el comiat, per això la defensa va demanar-ne l’absolució.

tracking