Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
operació policial

Els menors són els presumptes autors dels robatoris a la part alta d'Escaldes del 19 de desembre i d'uns cinquanta més

El cos d’ordre deté dos nois de 17 anys, considerats els caps, i relaciona una altra dotzena d’adolescents amb l’activitat il·legal.
La policia ha desarticulat una banda juvenil dedicada a cometre robatoris en establiments comercials i n’ha detingut els considerats caps, dos nois de 17 anys, mentre que ha identificat una dotzena d’adolescents més (tots d’entre 14 i 17 anys) que també estarien relacionats amb les activitats il·lícites del grup. Són els presumptes autors dels furts de la matinada del 19 de desembre a la part alta d’Escaldes, quan van ser assaltats set comerços del carrer Engordany. Aquests fets van ser l’origen de la investigació policial que va culminar entre dimecres i ahir amb les dues detencions. Però la policia té
  • #4 Jaume
    (24/02/17 20:58)

  • #3 Ando
    (24/02/17 19:33)

    Molts pares treballen i els seus fills no surten xoriços. Aquests apunten cap a La Comella i ja està, encara que si són residents, potser valorar la conveniència d'enviar-los cap al seu país d'origen. 

    Respondre
  • #2 estevet
    (24/02/17 16:13)

    Conseqüència d'una societat malalta: els pares han de treballar molt per sobreviure o mantenir un estàtus social (cosa molt important a Andorra) i han abandonat en bona part l'educació dels fills, els quals es veuen submergits per missatges consumistes que transmeten la importància del parèixer. Però tampoc es pot demanar als fills seny si ningú al seu voltant -inmediat i més llunyà- en té...

    Respondre
  • #1 Chisposo
    (24/02/17 08:47)

    Quina canalla! A veure si n'aprenen dels polítics, se'n van a l'Ikea i, en comptes de fer un furt, passen per caixa i paguen amb la targeta del Comú de Sant Julià ;)

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts