equipaments

Una avaria elèctrica obliga a aturar el telecabina de la Massana durant tres hores

Una avaria elèctrica obliga a aturar el telecabina de la Massana durant tres hores

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El telecabina que comunica la Massana amb les pistes de Pal va estar aturat ahir durant tres hores a conseqüència d’una avaria elèctrica. Segons va explicar el director de Pal-Arinsal, Josep Marticella, va ser un problema tècnic de poca rellevància que pot patir qualsevol dels ginys i que no va tenir massa repercussió en el funcionament de l’estació, ja que la resta d’accessos estaven oberts i també funcionaven tots els altres ginys que porten a les pistes.

L’avaria es va produir cap a quarts de dotze i el telecabina no va poder tornar a funcionar fins a les tres. Marticella va explicar, també, que l’aturada va fer que alguns esquiadors que utilitzaven el giny en aquell moment quedessin atrapats i s’haguessin d’evacuar.

D’altra banda, des del domini també es va reforçar el servei d’autobús per facilitar l’accés per carretera. No obstant això, el director de l’estació va indicar que justament al migdia és l’hora de menys afluència i per tant, tampoc va repercutir massa. Un cop es va poder solucionar l’avaria elèctrica, el telecabina va recuperar el seu funcionament habitual i no va tenir cap altra incidència en tot el dia.

tracking