El concurs per gestionar la gossera i gatera queda desert

Agricultura continuarà ocupant-se de l'equipament de manera provisional

Una imatge d'arxiu de la gossera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concurs per l'adjudicació de la gestió delsserveis públics de la gossera i la gatera oficials ha quedat desert, tal com ha informat Govern.

La decisió s’ha adoptat després que cap de les empreses que va retirar el plec de bases al servei de Tràmits presentés finalment una oferta en el termini previst, quedant doncs el concurs sense ofertes. Els plecs de bases retirats, 6 en total, corresponien a associacions (1), persones jurídiques (2), i persones físiques (3).

Després d’haver avaluat la idoneïtat de convocar un nou concurs i haver treballat en altres alternatives de gestió de les instal·lacions, el departament d’Agricultura ha cregut convenient mantenir, de manera provisional, la gestió de la gossera com fins a l’actualitat, i posar també en funcionament les noves instal·lacions de la gatera en els terminis més breus.

De la mateixa manera, el ministeri d'Agricultura assegura que segueix treballant per trobar una solució satisfactòria per poder externalitzar la gestió de les dues instal·lacions i poder així reorganitzar els recursos existents amb la finalitat de desenvolupar plenament les tasques de control i inspecció en matèria de tinença i protecció dels animals.

tracking