TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Reportatge

Del Carib a les altures

Alicia Aylies s’ha proclamat enguany Miss França i per primera vegada ha decidit endinsar-se a les altures andorranes

Miss França mirant les muntanyes.Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nascuda a l’illa caribenya de Martinica, Alicia Aylies s’ha proclamat enguany Miss França i per primera vegada ha decidit endinsar-se a les altures andorranes. “Primer cop a les mu-ntanyes, primer dia d’un viatge d’integració”, va escriure Aylies al seu compte d’Instagram. El missatge anava acompanyat d’una fotografia seva en la qual se la veu de perfil recolzada en una paret d’un establiment de Canillo, amb la banda de Miss i contemplant les nevades muntanyes andorranes. Aylies, que també és model, causa furor a les xarxes socials, i més de 14.100 persones han indicat que els agrada la imatge.

En la jornada d’ahir, la sensual mulata d’ulls verds va descobrir la neu a sobre d’un trineu conduït per gossos. Mentre acariciava un gos confessava que havia estat un dia “magnífic” i més de 17.400 persones ho van aprovar. A més, entre altres activitats, la model també va esquiar i volar en helicòpter.

Aylies ha vingut en el marc de l’Andorra Winter Guest, una iniciativa de Guillaume Serve i que compta amb el suport d’Andorra Turisme. La proposta convida famosos francesos per donar a conèixer el Principat als habitants del país veí del nord. Per això, les celebrities pugen en els seus comptes de les xarxes socials les seves aventures al país. En només dos dies la repercussió d’Aylies és considerable, ja que compta amb més de 206.000 seguidors a Instagram i uns 39.000 a Twitter. Aquestes pàgines no són els únics llocs on es poden veure les seves imatges, que també es pengen als comptes de MissFranceOff, que té 174.000 seguidors a Instagram i uns altres 91.700 a Twitter.

tracking