Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
política

L'USdA i el SAT demanen que els andorrans puguin votar a l'estranger

Insten el Govern a treballar per la reciprocitat per tal que els immigrants votin a les comunals
La Unió Sindical d’Andorra (USdA) i el Sindicat Andorrà de Treballadors (SAT) insten el Govern a demanar als estats on resideixen andorrans que se’ls permeti votar a les eleccions municipals. Ambdós col·lectius denuncien la negativa de DA, Ld’A i SDP a estudiar la petició de 6.400 persones perquè es vehiculi el vot de tots els ciutadans a les comunals a partir dels cinc anys de residència. Demòcrates i liberals van al·legar que no es pot permetre als estrangers votar al país si no hi ha reciprocitat, i en aquest sentit els dos sindicats promotors de la campanya de recollida de
  • #7 estevet
    (20/02/17 17:48)

    El día que hi hagi 6.400 andorrans treballant a fora això voldrá dir que el país s'haurà quedat només amb funcionaris i estrangers!

    Respondre
  • #6 GAndorra
    (20/02/17 14:32)

    No tenen cap idea de la funció d'un sindicat ! 

    Respondre
  • #5 Andorrà
    (20/02/17 09:25)

    Es pot saber en nom de qui nassos parlen aquests cara dures dels sindicats? Es pot saber que coi te a veure el vot dels andorrans a l'estranger amb els objectius d'un sindicat?Senyors dels sindicats, si voleu fer política, munteu un partit polític i si no, feu el favor de treballar pels interessos dels treballadors en coses realment importants: jornada laboral, contractes, seguretat, salari base...Deixeu de fer política encoberta i poseu-vos a pencar pels treballadors!

    Respondre
  • #4 Andorrá
    (20/02/17 08:46)

    Uns altres que han perdut tots els punts cardinals,bestiesa darrere tonteria,¿No teniu res més a fer?Un sindicat de cap manera ha de ser polititzat.

    Respondre
  • #3 GAndorra
    (20/02/17 07:51)

    Completament estúpid perdre temps i energia en temes com aquest ! Andorra és una taca sobre un mapa i dubto que una cosa així tingui sortida en els països interessats ! 

    Respondre
  • #2 Ni reciprocitat, ni proporcionalitat
    (20/02/17 07:33)

    Si els andorrans poguèssim votar a l'estranger, no seria proporcional. Hi ha molts menys andorrans fora com immigrants a Andorra.

    Respondre
  • #1 Jordi Ordoñez
    (20/02/17 07:32)

    Els resultats de l'enquesta no són res sense saber de quina manera s'ha dut a terme...i el resultat soviètic que dóna em sembla que traeix el mètide de selecció dels enquestats. En nom de qui demanen el vot a l'estranger?

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts