'cas sant julià'

La Batlle envia a Gil a la presó

Canòlic Mingorance ha imposat una pena de dos anys de presó, dels quals quatre mesos ferms de semillibertat a l'excònsol major

La Batlle envia a Gil a la presóXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La batlle Canòlic Mingorance ha imposat una pena de dos anys de presó, dels quals quatre mesos ferms de semillibertat a l'excònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, pel delicte de sostracció de béns públics. Gil ha ingressat al centre penitenciari de la Comella aquesta tarda, després de sortir de la Batllia en un cotxe oficial del cos de policia.

Gil, igual que l'excònsol menor, Manel Torrentallé, i l'interventor comunal, Josep Maria Altimir, han passat a disposició judicial poc abans de les nou del matí, quan es complien les 48 hores de detenció de la policia. Els tres detinguts pel cas de les 'targetes black' han declarat durant el matí i després de sotmetre'ls a una ordenança penal, Altimir i Torrentallé han quedat en llibertat, mentre que l'exmandatària laurediana ha estat l'única amb pena de presó.

Torrentallé ha estat condemnat a un any de presó condicional i inhabilitació per un delicte d'ús temporal de béns públics mentre que Altimir se li ha aplicat una pena d'inhabilitació substituible per tres mesos de suspensió de sou i feina per haver omès la persecució de delictes.

tracking