política

SDP pregunta al Govern sobre el clima laboral a FEDA perquè sospita que està “enrarit”

SDP pregunta al Govern sobre el clima laboral a FEDA perquè sospita que està “enrarit”ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) té sospites que el clima laboral a FEDA està “enrarit”, que no seria actualment el més adequat i que això podria posar en perill la qualitat del servei al client. És per això que el conseller general de la formació Víctor Naudi ha entrat una demanda d’informació a Sindicatura per la qual reclama al Govern la còpia dels resultats de les enquestes relatives al clima laboral fetes al personal de la parapública els darrers anys, així com els resultats de les sessions de treball complementàries d’aquestes anàlisis de clima laboral. “El servei que sempre ha donat FEDA és excel·lent i no volem que això es perdi”, va assenyalar ahir el secretari d’organització d’SDP, Joan Marc Miralles, que hi va afegir que “si hi ha un problema és important que es parli i que es pugui resoldre, no pas amagar-lo sota una catifa i que s’enquisti”.

Miralles va fer aquestes declaracions acompanyat de Naudi en una roda premsa en què SDP va informar que havia presentat dues preguntes parlamentàries més relatives a FEDA. El conseller general vol saber, per una banda, quants abonats i quins ingressos ha obtingut fins ara la planta de cogeneració de Soldeu per veure si val la pena realitzar la prevista a la Comella. Per l’altra, demana a l’executiu sobre les dues estacions transformadores que FEDA té previst construir, a Sant Julià de Lòria i a la Massana, per saber si aquests projectes, pressupostats en 26,9 milions d’euros, responen a les necessitats energètiques d’Andorra.

D’altra banda, preguntat per la proposició de llei d’emprenedoria del PS, Naudi va criticar que s’hagi presentat abans a la premsa que als grups parlamentaris. “Amb tantes reunions amb el cap de Govern sembla que Pere López s’ha contagiat de la manera de fer de Martí”, va assenyalar.

tracking