Un incendi en un pis obliga a desallotjar l'edifici del Calones

El foc s'ha originat en un habitatge de la tercera planta per causes que es desconeixen i no hi ha hagut ferits

Un incendi en un pis obliga a desallotjar l'edifici del Calones@laiafm85 / RTVA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi ha aixecat l'alarma aquest migdia a l'edifici del Calones, al centre històric d'Andorra la Vella. Cap a les 13.40 hores, segons ha informat el cap de guàrdia dels bombers, s'ha produït un avís de foc en un dels pisos de la tercera planta de l'immoble, destinat a habitatges socials per a la gent gran. Tal com han concretat des del cos d'extinció, el foc s'ha generat a la cuina i s'ha pogut extingir ràpidament. No hi ha hagut ferits.

Mentre s'hi han dut a terme les tasques d'extinció, s'ha hagut de desallotjar l'edifici –a aquella hora la planta baixa estava plena de padrins que han anat al Casal Calones– , tot i que una persona ha hagut de ser confinada a la cinquena planta. L'habitatge on s'ha originat el foc estava buit en el moment dels fets.

Les causes del succés, ha assenyalat el cap de guàrdia, a hores d'ara s'estan investigant. Fins al lloc dels fets han acudit deu efectius dels bombers i una ambulància. Prop de les 14.30 hores s'ha pogut tornar a ocupar l'immoble amb normalitat.

tracking