Intervingut a Bellver de Cerdanya tabac de contraban valorat en prop de 14.000 euros

La guàrdia civil va enxampar un home d'Armènia que amagava la mercaderia al cotxe

Intervingut a Bellver de Cerdanya tabac de contraban valorat en prop de 14.000 eurosG. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La guàrdia civil va intervenir la setmana passada en una operació a Bellver de Cerdanya tabac de contraban valorat en 13.950 euros. Segons ha informat avui el cos d'ordre en un comunicat de premsa, els fets van tenir lloc divendres al migdia en el marc d'un control a la N-260, a l'altura de la localitat de Bellver de Cerdanya.

En procedir al control fiscal d'un vehicle marca Mitsubishi, amb placa de matrícula anglesa, conduït per E.M., de 30 anys d'edat i de

nacionalitat Armena, els agents es van adonar de l'absència de seients del darrere, fet que els va cridar l'atenció davant la sospita que hi amagués mercaderia de contraban.

Quan van inspeccionar el maleter van comprova de l'existència d'uns

embalums de color negre, tapats amb una manta i en obrir-los van comprovar que es tractava de tabac d'origen extracomunitari, concretament 3.060 paquets de diverses marques, valorades en la seva totalitat en 13.950 euros.

Per tot això, es va procedir a comunicar al conductor del cotxe que el fet és constitutiu d'una infracció, per la qual cosa va quedartant el vehicle utilitzat, com el tabac, a disposició de la duana de la Farga de Moles.

tracking