S'estanca l'arribada de turistes britànics des de l'aeroport d'Alguaire, a Lleida

S'estanca l'arribada de turistes britànics des de l'aeroport d'Alguaire, a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arribada de turistes britànics des de l’aeroport d’Alguaire s’ha estancat en els primers mesos de la campanya d’hivern, va assegurar Ian Archer, el responsable de Neilson a Andorra. “Hi ha places del desembre i el gener que no es van vendre”, va precisar Archer al Diari. En aquest context, va exposar que les vacances de Nadal i les dues primeres de gener, normalment, són de les més fortes per a aquest mercat, però que com que aquesta temporada “no hi havia gaire neu” en aquestes dates això va propiciar que hi hagués menys passatgers.

Etiquetes:

Un cop va nevar, però, Archer va afirmar que es van incrementar les reserves en els vols, per la qual cosa esperen que aquesta temporada, que acaba a començament d’abril, les xifres de turistes que vinguin al Principat siguin similars a les de l’any passat, quan van arribar als 11.200 viatgers. “Al final de la temporada estarem entre els 10.500 i els 11.200 passatgers”, va detallar Archer.

De moment, des que va començar la temporada fins al primer cap de setmana de febrer van arribar a Andorra 6.500 persones del Regne Unit des de l’aeroport d’Alguaire.

Més vols al febrer

D’altra banda, per incrementar la presència d’esquiadors britànics al Principat s’han reforçat els vols des del Regne Unit. Actualment, n’hi ha quatre a la setmana: dos procedents de Londres, un altre de Manchester i un de Birmigham. El 12 i 18 de febrer sortiran dos vols addicionals: el primer des de Stansted, a Londres, i un altre des de Manchester.

tracking