Turisme

Mònica Pascual presidirà el col·lectiu d'agències de viatges

El seu repte serà consolidar l’associació perquè participi en més reunions

Mònica Pascual presidirà el col·lectiu d'agències de viatges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Pascual és la nova presidenta de l’Associació d'Agències de Viatges d’Andorra (AAVA), tal com va elegir l’entitat en una assemblea celebrada el 7 de febrer. Pascual exposa que en el seu mandat persegueix “consolidar” l’associació dins de les diverses associacions. “Ens agradaria que l’associació participés en més reunions i esdeveniments, així com que se’ns tingués més en compte”, apunta la nova presidenta.

Per assolir aquest objectiu, relata Pascual, la junta ha decidit incorporar per primera vegada la figura del gerent, una posició que ocupa Raymond Juan. “Haurà de fer diverses tasques, des de la part administrativa fins a la direcció, la participació en fires o les reunions amb organismes oficials com Andorra Turisme”, va precisar Pascual. Des del punt de vista de la presidenta, també seria positiu que en les reunions hi participés una àmplia representació d’agents del sector.

Aquest no és l’únic repte de Pascual. També vol donar resposta a les demandes dels membres de l’associació, una altra de les tasques que haurà de desenvolupar Juan. “La idea és donar serveis als associats, a mesura que les seves necessitats vagin sorgint”, indica la representant del sector.

Fins ara la presidenta de l’entitat era Christiane Pablo, mentre que Pascual ocupava el càrrec de vicepresidenta. Pascual assumeix per a un any el mandat de l’entitat fins que l’associació es torni a reunir en una assemblea, i llavors serà rellevada del càrrec. L’associació va néixer el 1992 i actualment acull un total de 32 membres.

tracking