Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut per lesionar i amenaçar de mort els pares

L'home, resident de 38 anys, és el presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i contra la llibertat
Un agent de policia patrullant pel carrer.

Corts suspèn un any un policia per revelar informació secreta

Un agent de policia patrullant pel carrer.

Fernando Galindo
Actualitzada 06/02/2017 a les 12:51
La policia va detenir dijous a la nit a Sant Julià de Lòria un home resident de 38 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física i contra la llibertat. Va ser després d'una discussió familiar amb els seus pares on l'home va arribar a lesionar-los i a amenaça-los de mort, segons ha informat el cos de policia en un comunicat.

A més d'aquesta, durant la setmana passada, del 30 de gener al 5 de febrer, la policia va detenir onze persones més. Una d'aquestes va ser a una dona resident de 41 anys, com a presumpte autora des delictes contra la funció pública, contra la lliberta i contra l'honor. La dona va tenir un incident amb una altra dona a l'interior d'un local d'oci d'Escaldes-Engordany. Després, a l'exterior i en presència dels agents interventors va amenaçar de mort a l'altra persona, al voler-la controlat és resisteix, i injúria greument a un dels funcionaris en l'exercici de llurs funcions.


Tres van ser per delictes contra la salut pública per possessió d'èxtasi. Un home no resident i dos residents temporals duien a sobre 0,3 grams, 3,5 grams i 0,7 grams, respectivament. 

La policia ha fet cinc detencions més per delictes contra la seguretat del trànsit, per conducció sota els efectes de l'alcohol. Una d'aquestes, a un resident de 26 anys, controlat per cometre una infracció del codi de circulació i acusat també d'un delicte contra l'administració de justícia per crebantament d'una pena de suspensió del permís de conduir. 
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts