Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
reportatge

Cuina contra el càncer

Amb la xerrada pràctica i el posterior taller ‘Agafa la paella pel mànec’, Assandca i la Fundació Alícia van donar consells alimentaris perquè qui pateix la malaltia estigui ben nodrit.
Una de les primeres reaccions de les persones a qui diagnostiquen un càncer és eliminar alguns aliments de la seva dieta. Ja sigui perquè un familiar o conegut els ho recomana, ja sigui perquè ho han llegit en algun llibre o perquè han trobat la informació per internet. La carn vermella, els làctics o el peix blau són alguns dels principals damnificats d’aquestes decisions. Ho assenyalava la doctora en nutrició i responsable de salut i hàbits alimentaris de la Fundació Alícia, Elena Roura, durant la xerrada que va oferir ahir a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany en el marc
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477