mobilitat

Tallen la carretera de Pal per un autobús accidentat

Tallen la carretera de Pal per un autobús accidentat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els agents de circulació de la Massana van haver de tallar ahir la CG-4 a Pal, en sentit sud, a causa de l’accident que va patir un autobús que baixava de pistes. Segons van explicar des del servei de circulació de la parròquia, una de les rodes de darrere de l’automòbil va sortir de la carretera i es va ficar a la cuneta, de manera que el vehicle no va poder continuar la marxa, ja que amb la neu patinava.

L’incident es va produir a un quart de tres de la tarda, però tal com van confirmar els mateixos urbans no va ser important ni va provocar ferits. De fet, la policia, tot i rebre l’alerta no va arribar ni al lloc dels fets. Qui sí que va participar en l’operativa van ser els bombers, ja que mentre baixaven de pistes es van trobar amb la situació. Tot i així, des del cos antiincendis es va indicar que finalment van ser operaris de l’estació de Pal qui amb màquines i eslingues van ajudar a treure l’autobús de la cuneta perquè pogués continuar el seu recorregut. La cir-culació a la zona va estar tallada durant tres quarts d’hora aproximadament.

D’altra banda, ahir a la tarda es van registrar retencions, com és habitual durant la temporada d’hivern, entre les 4 i les 5 de la tarda a la CG-4, a l’altura del Prat del Colat, i a la CG-2, a l’entrada de Canillo i Encamp. Per últim, cal destacar que ahir al matí també hi va haver cues per entrar al Principat, concretament, segons va explicar el Servei Català de Trànsit, de dos quilòmetres.

tracking