Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
parc d'aniMals

Naturlandia tancarà 1 de cada 3 dies

El calendari del 2017 fixa que hi haurà 117 dies de tancament total
Naturlandia ja ha preparat el calendari d’obertures i tancaments per a tot l’any, segons van explicar fonts del parc, i s’ha establert que hi haurà 117 dies de tancament total. A efectes pràctics significa que un terç de l’any les instal·lacions estaran tancades. Les mateixes fonts van informar que aquest volum correspon a la major part dels mesos de maig i novembre, a la meitat d’abril i a tots els dimarts i dimecres de la resta de mesos (excepte la part de temporada molt alta a l’estiu). Per tant, el parc estarà obert 248 dies l’any, però aquesta xifra s’ha
  • #8 Dappiel
    (06/02/17 20:41)

    Lo que el señor Vila tendría que hacer es contratar al flautista de Hamelin para ahorrarse la paga de la consultora finlandesa y amigos chupones o amiga y prevenir que se ose pensar en un referendùm popular. La punta del caos siempre empieza dando a la plebe verdaderas esperanzas de democracia, y ya sabemos que con la punta no vasta.

    Respondre
  • #7 un mes
    (05/02/17 19:57)

    Alguna altre sugerencia? canseu!!!

    Respondre
  • #6 canya al mono
    (05/02/17 10:27)

    Gracies a l'herencia del sr.Pintat i UL, estem com estem, i estarem Durant molts anys. Al menys aquest Comu fa alguna cosa, els anteriors solament van ensorrar LA parroquia de per Vida.  

    Respondre
  • #5 Ràfting i 117 dies amb el parc tancat.
    (05/02/17 10:26)

    Potser que Sant Julià es deslligui del ràfting si tanquen Naturlandia 117 dies l'any. Ja d'entrada el ràfting urbà és una proposta ben surrealista. Finalment, els dies de tancament del parc poden ajudar a posar seny i sentit comú en el tema d'un ràfting inatractiu. Sant Julià no ofereix res als usuaris de Naturlandia i no pot oferir res als usuaris del ràfting.

    Respondre
  • #4 És l'hora del REFERÈNDUM.
    (05/02/17 09:26)

    Posi la urna, Sr, Vila. Avui vostè es troba en un carreró sense sortida. La millor solució, per a tots, és convocar un FERERÈNDUM a Sant Julià. Les mesures que va prenent aquestes darreres setmanes ens indiquen que vostè ja ha abandonat el seu somni messiànic de salvat tot, tot Naturlandia. Doni la paraula a l'accionista majoritari del parc: la ciutadania de Sant Julià de Lòria. Som propietaris gairebé del 90% de les accions. I potser volem tancar Naturlandia.

    Respondre
  • #3 Cap al tancament difinitiu.
    (05/02/17 09:00)

    Tot apunta que KPMG aconsella el Sr. cònsol a organitzar bàsicament el negoci a l'entorn del parc d'animals i el Tobotronc. I el parc d'animals cada dia que passi tindrà més i més objectors. I el Tobotronc cada dia que passi anirà perdent més i més capacitat d'atracció. No podem anar bé de cap manera.

    Respondre
  • #2 Negoci solament pel banc.
    (05/02/17 08:52)

    Potser el Sr. Vila vol renegociar el deute amb el banc i allargar 10/15 anys el pagament del deute contret. Tots els diners que es facin seran per al banc.

    Respondre
  • #1 G...
    (05/02/17 06:52)

    Tancant no entren diners ! i obrint tampoc ! Una altra cagada a l´Andorrana ! Compartint cervell es nota !

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts