col·lectius

Nova campanya de Mans Unides per lluitar contra la fam al món

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mans Unides iniciarà el proper divendres 10 de febrer una nova campanya contra la fam al món i per conscienciar sobre el malbaratament d’aliments. La sala d’actes de Santa Maria del Fener acollirà, a partir de dos quarts de nou de la nit, una vetllada de dejuni voluntari on membres de la comunitat de Sant Egidi impartiran la conferència Corredors humanitaris per a refugiats. Un dia després, la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany serà l’escenari d’un aplec d’esbarts infantils i juvenils d’Andorra. L’activitat començarà a les set de la tarda amb un preu únic de cinc euros. També per aquest preu, Mans Unides ha organitzat una vetllada musical el dissabte 18 de febrer a les 21.30 hores a l’església de Sant Esteve amb corals del país i artistes convidats. La darrera activitat de la campanya serà el dijous 23 de febrer a les set de la tarda. Un cine fòrum als cinemes Illa Carlemany sobre la pel·lícula La bicicleta verde i amb entrada gratuïta.

La campanya porta per lema El món no necessita més menjar. Necessita més gent compromesa i vol ser el reflex de la denúncia de Nacions Unides del 2014, quan un informe va posar en relleu que mentre hi ha 800 milions de persones al món que passen fam, cada any acaben a les escombraries 1.300 tones d’aliments aptes per al consum humà. La nova campanya demana un compromís perquè els aliments siguin per a tothom i no un negoci.

D’altra banda, Mans Unides participarà aquest 2017 en set projectes a Amèrica Central, Amèrica del Sud i l’Àfrica. L’aportació d’aquesta organització no governamental en els projectes serà de 130.041 euros.

tracking