La justícia espera l'evolució de Ramírez per determinar els delictes de l'agressor

El Tribunal Superior d’Aragó argumenta que l’ultrafondista no està en disposició de declarar

La justícia espera l'evolució de Ramírez per determinar els delictes de l'agressor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jutjat d’instrucció número 1 d’Ejea de los Caballeros continua en espera de l’evolució clínica de l’atleta Iván Ramírez per poder determinar quins delictes se li imputaran a Iván K., el presumpte agressor de l’ultrafondista, que actualment es troba en presó preventiva, i sense possibilitat de pagar una fiança després de prendre-li declaració. Durant la investigació el jutjat va constatar l’existència d’indicis més que suficients per determinar la possible responsabilitat.

El jutjat sol·licita de manera periòdica informes mèdics per conèixer l’evolució de les lesions patides per l’atleta. Fins al moment, els resultats continuen indicant que Ramírez no es troba en disposició de declarar davant del jutge, que ha demanat un nou informe per valorar el grau de les lesions i les seves seqüeles. El document és necessari per valorar el tipus delictiu que se li podria imputar a Iván K. i per determinar la quantia de les possibles indemnitzacions que es derivin de les lesions de l’agressió.

“S’havia de tenir en compte que l’evolució de l’at­leta enfront de les lesions patides no ha acabat, perquè s’està en espera que encara pugui produir-se alguna millora”, segons van explicar fonts del Tribunal Superior de Justícia d’Aragó. Que van afegir que “la valoració sobre les seqüeles només es podrà fer quan siguin definitives i aleshores es pugui calibrar el dany ocasionat”. Des de Deportes Zenit, la botiga on havia treballat l’atleta agredit Iván Ramírez, van confirmar que l’ultrafondista encara no s’ha recuperat de les lesions a conseqüència de la brutal pallissa rebuda el 7 d’octubre passat. “Encara li queda un llarg camí per recórrer”, van declarar, a més d’afegir que “no està recuperat en absolut”.

L’atleta va ser traslladat al centre Guttmann de Barcelona, un hospital especialitzat en neurorehabilitació per tractar les seves lesions, segons responsables de la botiga esportiva. “Se l’han emportat de Saragossa no perquè estigui bé, sinó perquè aquí no hi ha centres que el puguin tractar, ja que no hi ha tractament específic per a aquestes lesions.”

tracking