Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
mobilitat

Demanda del Punt de Trobada pels girs a l'esquerra suprimits

Admesa a tràmit la denúncia contra Govern per la decisió de l’eliminació
La Batllia ha admès a tràmit la demanda presentada pel centre comercial Punt de Trobada contra el Govern per la supressió dels girs a l’esquerra a l’entrada i sortida del centre comercial, ubicat a la carretera general 1, a Sant Julià de Lòria.
En l’avís publicat al BOPA, es fa públic que els batlles de la secció administrativa han admès a tràmit la demanda presentada pels grans magatzems per la “inadmissió a tràmit i implícita denegació contra la decisió del ministre d’Ordenament territorial de suprimir els girs a l’esquerra”.
La demanda no és l’única iniciativa contra la decisió de Govern, ja que,
  • #6 Anonim
    (03/02/17 00:13)

    Lo del gir a l'esquerre no te cap sentit, amb això estic d'acord. Que poden perillar certs llocs de treball al centre comercial tambe es cert. Pero el que no es pot parlar es de favoritismes. Us recordo que la familia explotadora del centre comercial deu moltissims milions d'euros a d'altres empreses del pais, han fet quebrar alguna empresa gran, i un garber de mitjanes i petites empreses per impagaments , amb les corresponents perdues de llocs de treball. Ademes (suposadament), estàn d'ocupes explotant aquell centre comercial, quan semblaria ser(suposadament) que el contracte de lloguer a finalitzat i aquest no s'ha renovat. Sap greu pels treballadors, i per les molesties als consumidors, pero ben cert es que si ara li deneguen aquestes peticions, algun motiu hi haura... Mireu-vos al BOPA totes les causes obertes contra aquesta gent i entendreu aquest emprenyament general.

    Respondre
  • #5 Carrefour
    (02/02/17 21:40)

    Crec que el punt de trobada ha fet correcte demandant.... Es evident cert favoritisme i aixo no es pot permetre. Va intentar parlar i com ni l'han fotut np cas doncs a la justicia! 

    Respondre
  • #4 Pepet
    (02/02/17 18:53)

    Joan......i el Sant Eloi de qui es?Aixo es el capitalisme salvatge!!

    Respondre
  • #3 joan
    (02/02/17 15:43)

    Qui surt beneficiat per no deixar girar a l'esquerra?. Qui es l'amo del Centre Comercial River?

    Respondre
  • #2 Clientdelpunt
    (02/02/17 15:29)

    Això si que ho fan be els de ordenament territorial, posar en perill centenars de llocs de treball, alguns funcionaris haurien de anar a treballar en un lloc aixi i cobrar 1100 euros per tal de desenvolupar certa empatia... quina vergonya de PEIS...

    Respondre
  • #1 Prioritats
    (02/02/17 15:20)

    Aquesta història és malauradament la caricatura de l'Andorra VIP, benpensant, naïf, buròcràta,..., la dels helicopters, dels casinos, dels turistes xinesos, del Cloud i de Apple (¿?),... malauradament d'una Andorra de ciencia ficció i poc futur....

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts