Successos

Iván Ramírez abandona l'hospital Clínic de Saragossa

L’atleta ha estat traslladat al centre de neurorehabilitació Guttman

Iván Ramírez abandona l'hospital Clínic de Saragossa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta andorrà Iván Ramírez va abandonar dilluns passat l’hospital Clínic de Saragossa, on va ingressar fa gairebé quatre mesos després de rebre una brutal pallissa a Ejea de los Caballeros, a Aragó. Després de sortir de l’hospital el jove va ser traslladat al centre de neurorehabilitació Guttman de Barcelona, on rebrà un tractament per poder-se recuperar totalment de les greus lesions.

L’ultrafondista andorrà va ser evacuat fins al centre mèdic de la capital aragonesa després de rebre una brutal pallissa el passat dia set d’octubre a la població d’Ejea de los Caballeros, al voltant de la mitjanit. En un primer moment, Ramírez va ser sotmès a una intervenció quirúrgica d’urgències en tenir una zona del cervell molt perjudicada per l’agressió que va rebre.

Des d’aleshores, l’atleta natural del Principat va romandre durant més d’un mes a la unitat de tractaments intensius en coma induït i no va ser fins a mitjans de novembre que va passar a planta del Clínic.

Detenció

A conseqüència de la brutal agressió que va patir l’atleta el passat set d’octubre va ser detingut Iván K., un jove de 25 anys que va ingressar a la presó de Zuera el passat 13 d’octubre com a presumpte autor de les greus lesions cerebrals que va patir Iván Ramírez al municipi aragonès.

El jutjat d’instrucció número 1 va decidir decretar l’ingrés d’Iván K. a la presó de manera preventiva i sense possibilitat de pagar una fiança després de prendre-li declaració, ja que durant el procés el jutjat va valorar l’existència d’indicis més que suficients com per creure en la seva possible responsabilitat en l’agressió.

Durant el temps que Ramírez va estar ingressat, la seva família va romandre al seu costat en tot moment.

tracking