Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La policia deté quatre persones per agressions físiques en zones turístiques

Un hotel del Pas de la Casa, el nucli d'Arinsal, l'estació d'esquí de Pal i El Tarter han estat escenari d'arrestos aquest cap de setmana
Un agent de policia patrullant pel carrer.

Corts suspèn un any un policia per revelar informació secreta

Un agent de policia patrullant pel carrer.

Fernando Galindo
Actualitzada 30/01/2017 a les 13:36
La policia ha detingut durant el cap de setmana quatre persones com a presumptes autors d'agressions físiques en zones turístiques del país. El primer arrest va tenir lloc divendres al migdia al Pas de la Casa després que un home no resident de 32 anys ataqués presumptament un turista en un hotel d'aquesta població la matinada anterior. El segon, divendres a la nit, va produir-se a Arinsal quan un home no resident de 47 anys va atemptar contra un altre turista a la via pública. 

La tercera detenció per una agressió física va tenir lloc ahir a la tarda a Pal perquè un home no resident de 28 anys havia atacat presumptament un altre client en el transcurs d’una discussió dins les instal·lacions de l’estació d’esquí. La quarta, va ser ahir al vespre a El Tarter, a un  home resident de 35 anys, com a presumpte autor d’agressió física a un altre client dins un restaurant d’aquesta vila.

Altres detencions
La policia ha efectuat un total de tretze detencions durant la setmana passada. A més dels arrestos per agressions físiques, ahir va retenir al migdia a Escaldes-Engordany un home no resident de 36 anys sobre el que estava vigent una ordre de detenció judicial per uns delictes de furt i usurpació d’identitat. L’interessat és controlat en el marc d’una presumpta temptativa de furt en un centre comercial. A la mateixa parròquia però una hora més tard la policia també va arrestar un home resident de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual.

Pel que fa als delictes contra la salut pública, el cos policial va arrestar dijous a la tarda a Escaldes-Engordany un home resident de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, en el marc de l’operació ‘Ambient’. Es van segrestar 622 grams de marihuana.

Conducció amb alcohol
Un total de sis persones són les detingudes per conduir sota els efectes de l'alcohol. D'aquests, el que portava una taxa més alta d'alcohol en sang va ser un home resident de 28 anys, amb 2,60 g/l. que també va donar positiu en cànnabis.  
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts