Filatèlia

Andorra tindrà segells sobre la comunitat argentina del país

Andorra tindrà segells sobre la comunitat argentina del país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre-Reial Casa de la Moneda d’Espanya emetrà una sèrie de segells de correu postal sobre la comunitat argentina d’Andorra, segons el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), del país veí del sud. A partir del 24 de febrer es posaran a la venda i a la circulació 70.000 segells de la sèrie Diversitat andor­rana. 2017. Comunitat argentina. Principat d’Andorra. Cada estampa costarà 1,25 euros.

Els segells es podran adquirir fins al 31 de desembre en els punts de distribució. No obstant això, “es mantindrà indefinidament el seu valor a efectes del franqueig fins que es dicti una ordre contrària”, precisa el BOE.

Aquesta tirada respon a la voluntat de Correos d’innovar els segells d’Andorra que emet anualment. Aquest any també hi haurà una sèrie dedicada a l’artista Neus Mola i a la seva obra La veu silenciada. Una altra sèrie que començarà aquest any i que a més incorporarà una novetat tècnica serà Fulles d’arbres, dedicada al bedoll. Aquesta inclourà un encuny amb la forma d’aquesta fulla tan característica.

tracking