Traslladat a la Vall d'Hebron per tractar una mà congelada

Ingressat a la unitat de cremats de l’hospital un andorrà de 33 anys accidentat a Grau Roig

Traslladat a la Vall d'Hebron per tractar una mà congelada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’home que dimecres al vespre va haver de ser evacuat pel grup de rescat i de muntanya dels bombers després de patir un accident forapista a Grau Roig va haver de ser traslladat ahir al matí en ambulància a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona a causa de la gravetat de les ferides que es va produir. Concretament, va ser derivat a la unitat de cremats del centre hospitalari català per la congelació d’una mà. L’home, de 33 anys i de nacionalitat andorrana, va estar unes quantes hores a la muntanya fins que va ser rescatat pels bombers i això li va provocar hipotèrmia. A part de les ferides produïdes per les baixes temperatures, l’accidentat va patir fractures a nivell de la pelvis, segons van informar fonts del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS).

Els bombers van rebre l’avís de l’accident de muntanya dimecres a dos quarts de set de la tarda. Fins a Grau Roig es van desplaçar efectius del grup de rescat i de muntanya i una ambulància de la caserna de Canillo. L’home va caure al bosc de la Pastora, a Grau Roig, i per arribar fins on es trobava es va haver d’utilitzar una Ratrac a causa de la gran quantitat de neu que hi havia acumulada a la zona. Els bombers van donar per acabat el rescat de muntanya quan faltaven pocs minuts per a les deu de la nit.

L’home va ser traslladat en ambulància a l’hospital Nostra Se­-nyora de Meritxell, on va ser atès al servei d’urgències. Al centre hospitalari se’l va tractar dels símptomes d’hipotèrmia amb els quals va arribar a urgències.

tracking