Hospital

Quirze Font denuncia una campanya de desprestigi

L’ex-director econòmic del SAAS, en un escrit que ha adreçat als seus col·laboradors, defensa la seva innocència respecte a les irregularitats a la parapública.

Quirze Font denuncia una campanya de desprestigiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quirze Font va adreçar dimarts a la tarda un escrit als seus col·laboradors per informar-los de la seva desvinculació de les funcions de director econòmic al Servei Andorra d’Atenció Sanitària (SAAS), efectiva des de dimecres de la setmana passada. A banda d’acomiadar-se, Font va aprofitar per defensar-se i denunciar la que considera que ha estat una campanya de desprestigi contra ell arran que sortirissin a la llum les irregularitats en la gestió de l’hospital. “S’ha posat en dubte la meva honorabilitat i durant vuit mesos han intentat destruir la meva reputació professional, aconseguida amb molt esforç personal durant 40 anys de treball en diferents empreses”, lamenta Font en l’escrit al qual ha tingut accés el Diari.

El ja ex-director econòmic del SAAS defensa “la meva absoluta innocència” amb relació a les informacions i “declaracions de polítics publicades a diferents mitjans de comunicació” sobre les irregularitats, que el Govern ha portat a la fiscalia. Font també es refereix a la fórmula per la qual ha estat finalment acomiadat, un comiat no causal pel qual percebrà 70.000 euros d’indemnització, i hi afegeix que “la barreja entre política i gestió mai dona bons fruits”. El ministre de Salut va informar dimecres de la setmana passada de la destitució de Font, que va desvincular de les irregularitats i va atribuir al fet que no era una persona de la confiança del director general del SAAS.

tracking