Política

El PS sospita que els càrrecs directius de FEDA s'han “més que duplicat” en sis anys

El PS sospita que els càrrecs directius de FEDA s'han “més que duplicat” en sis anys

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PS considera que els càrrecs directius de FEDA “s’haurien més que duplicat” des del 2010, concretament haurien passat dels “quatre o cinc” a la desena. És per això que ha presentat una demanda d’informació a Sindicatura en què reclama l’organigrama complet de l’empresa pública dels darrers sis anys, per “poder contrastar amb documentació fidedigna l’increment de càrrecs directius que ha patit la societat en els darrers exercicis”. El conseller socialdemòcrata demana que es detallin les competències i funcions assignades a cada càr­rec i el personal que en depèn, amb la indicació de les persones que s’integren a cada departament i les funcions que realitzen.

“Volem poder comparar els organigrames de FEDA del 2010 i el 2016”, diu López, perquè “al nostre entendre hi ha hagut un increment important en el nombre de direccions”. El parlamentari destaca que “habitualment en tenia entre quatre o cinc” i que “ara, per la informació que ens arriba, parlem de la desena”. Un volum que en cas de confirmar-se el partit considera exagerat perquè “més del 10 per cent dels treballadors estarien ocupant un càr­rec directiu”.

López va avançar ahir a través d’un comunicat que analitzaran la informació que se’ls trameti per tal de “contrastar quin era l’equip directiu de FEDA abans de l’entrada del Govern de DA i el que existeix avui en dia”.

tracking