Detingut amb 1,7 quilos de marihuana

La major part de la droga estaria destinada a la venda a menors d’edat

Detingut amb 1,7 quilos de marihuanaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres passat un home, resident i de 55 anys, acusat d’estar en possessió d’una gran quantitat de droga amb l’objectiu de posar-la a la venda al Principat. En concret, els agents van confiscar 1.759 grams de marihuana al domicili de l’home que van escorcollar després d’haver-lo controlat al carrer amb possessió de 50 grams d’aquest mateix estupefaent. La policia té indicis suficients per sospitar que la totalitat de la droga aniria destinada a la venda i que els potencials clients serien menors d’edat. L’home ja ha passat a disposició judicial, van indicar fonts de la policia, que no van poder confirmar si la Batllia havia decretat el seu ingrés a la presó.

La detenció es va produir dimecres arran d’un servei rutinari en el marc de la lluita contra els estupefaents i dins de l’operació anomenada Sativa. Els agents que estaven realitzant el servei van procedir al control del resident en considerar la seva actitud sospitosa. L’home portava a sobre 50 grams de marihuana que segons la policia estarien presumptament destinats al tràfic d’estupefaents.

La investigació posterior va portar els agents al domicili del resident i de l’escorcoll realitzat es van descobrir 1.759 grams de marihuana de diferents tipus i d’alta qualitat. La droga, segons un comunicat de premsa fet públic ahir pel cos, tindria un preu de compra aproximat d’uns 5.000 euros. La policia considera que aquest valor s’hauria vist augmentat amb la venda dels estupefaents al carrer. Un cop regirat el domicili del detingut, la policia va confiscar a més de la marihuana dos telèfons mòbils. L’operació, que es donaria ja per tancada, es va qualificar des de la policia com la consecució d’un “important decomís”.

L’última gran confiscació de droga per part de la policia es va produir el 8 de desembre de l’any passat quan els agents van detenir un resident a Ordino que tenia al seu domicili 27,4 quilograms d’haixix. El decomís fet en el marc de l’operació Jumi és el més gran realitzat mai a Andorra.

tracking